Stukadoor Zwolle

Zoekt u een betrouwbare en vakkundige stukadoor in Zwolle, die u helpt met de volgende stap van uw verbouwing? Wij helpen u om van uw huis een thuis te maken. Van strakke witte plafonds tot hippe Beton Cire muren en stukwerk. Bij Stukadoorsbedrijf E Blaauw draait het om kwaliteit. Met een gedreven en ervaren team levert Edo Blaauw uw woonkamer, badkamer, keuken, buitengevel of vloer in prachtige staat af. Een mooi stukje vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Al uw stukadoorswerkzaamheden onder één dak

Van Beal Mortex tot spackspuiten en Beton Cire tot sierpleisters; met onze ruime ervaring vindt u alles voor strakke wanden, plafonds, gevels of vloeren onder één dak. Professioneel stukwerk brengt sfeer in iedere ruimte van uw huis. Met eigen ogen zien? Laat u dan eens inspireren door onze projecten.

Heeft u speciale verzoeken? We denken graag met u mee en helpen u bij de realisatie.

Stukadoorsbedrijf in Zwolle voor particuliere en zakelijke opdrachten

Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten in de omgeving Zwolle zijn wij de partner voor kwaliteits stukwerk. Duidelijke afspraken en een strak eindresultaat staan garant voor een prettige samenwerking.

Zoek niet verder naar een stukadoor in Zwolle

Wij helpen u graag verder in Zwolle, maar we zijn ook actief in onder andere Epe, Apeldoorn, Heerde, Meppel, Kampen, Hattem, Wezep, Dalfsen. Kortom neem gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 6 549 67 912 of via de contactpagina.

Onze partners

STUKADOORSBEDRIJF EBLAAUW

Stukadoorsbedrijf E Blaauw is een jong en gemotiveerd stukadoorsbedrijf met veel kennis en ervaring op stukadoorsgebied. Kwaliteit, dat is het waar het om gaat bij stukadoorsbedrijf E Blaauw. Een mooi stukje vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Lees Meer

logo-ico

Projecten

Recensies

Fam. de Vries
Mooi strak werk

Edo is een echte vakman, staat je juist te woord en geeft je deskundig en goed advies. We zijn enorm blij met het eindresultaat.

G. Aalvanger
Super Strak

Verschillende plafonds en kamers door Blaauw laten doen: grote complimenten. Net en vakkundig personeel en heel strak werk. Zelfs complimenten van anderen in hun vakgebied. Aanrader

Fatih Kilic
Top werk!

Stukadoorsbedrijf E. Blaauw heeft mijn huis voorzien van Beton Cire, daarnaast alle muren behang klaar gemaakt. Super blij mee! Ze weten heel goed wat ze doen en zijn heel professioneel, ik raad ze dan ook zeer zeker aan! Ga zo door mannen!

Jouri van Elten
Vakmannen

Na een hele zoektocht ben ik in contact gekomen met Stukadoorsbedrijf Blaauw. Stukadoorsbedrijf Blaauw heeft bij ons de wanden en plafonds voorzien van sierpleisters, wat een vakmannen zijn dit. Nogmaals bedankt!