Beton cire

Beton Cire betonlook is een warme naadloze beton cire, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling, maar kan ook worden uitgevoerd in klassiekere uitvoeringen dit is afhankelijk van kleur en structuur. Beton Cire maakt moderne objecten moderner en versterkt het klassieke. Het is op iedere vormvaste en vlakke onderlaag toepasbaar, zelfs buiten. Het heeft een dikte van circa 2-3 mm en is door en door gekleurd.

Betonlook woonbeton is uitermate geschikt voor wand/vloerverwarming/koeling. Beton Cire beton cire is altijd na te behandelen met beton-o-look olie en heeft dan de Din A1 norm, is melkzuurbestendig, bacteriedodend en schoonslijtend, kortom een zorgeloze vloer of wand. Door de proteinevrije samenstelling is Beton Cire schimmelwerend en hierdoor zeer geschikt voor biologisch gevoelige ruimtes zoals ziekenhuizen, maar ook voor gebruik in natte ruimtes als de badkamer.Comfortabel, door de mix van harsen met beton en andere additieven ontstaat een comfortabel aanvoelende decoratieve wand of vloerbedekking. Beton-o-look is volledig naadloos en daardoor als vloer makkelijk begaanbaar zonder obstakels, dit maakt het zeer geschikt voor spelende kinderen maar ook voor ouderen die slecht ter been zijn. Door de volledige monoliete constructie heeft een Beton Cire cire vloer zeer prettige acoustische eigenschappen zonder storende loopgeluiden.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

STUKADOORSBEDRIJF EBLAAUW

Stukadoorsbedrijf E Blaauw is een jong en gemotiveerd stukadoorsbedrijf met veel kennis en ervaring op stukadoorsgebied. Kwaliteit, dat is het waar het om gaat bij stukadoorsbedrijf E Blaauw. Een mooi stukje vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Lees Meer

logo-ico

Projecten