Beton cire

Beton Cire betonlook is een warme naadloze beton cire, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling, maar kan ook worden uitgevoerd in klassiekere uitvoeringen dit is afhankelijk van kleur en structuur. Dit stijlvolle product maakt moderne objecten moderner en versterkt het klassieke. Het is op iedere vormvaste en vlakke onderlaag toepasbaar, zelfs buiten. Het heeft een dikte van circa 2-3 mm en is door en door gekleurd.

Betonlook woonbeton is uitermate geschikt voor wand/vloerverwarming/koeling. Beton Cire is altijd na te behandelen met beton-o-look olie en heeft dan de Din A1 norm, is melkzuurbestendig, bacteriedodend en schoonslijtend, kortom een zorgeloze vloer of wand. Door de proteinevrije samenstelling is het schimmelwerend en hierdoor zeer geschikt voor biologisch gevoelige ruimtes zoals ziekenhuizen, maar ook voor gebruik in natte ruimtes als de badkamer. Comfortabel, door de mix van harsen met beton en andere additieven ontstaat een comfortabel aanvoelende decoratieve wand of vloerbedekking. Beton-o-look is volledig naadloos en daardoor als vloer makkelijk begaanbaar zonder obstakels, dit maakt het zeer geschikt voor spelende kinderen maar ook voor ouderen die slecht ter been zijn. Door de volledige monoliete constructie heeft een Beton Cire cire vloer zeer prettige acoustische eigenschappen zonder storende loopgeluiden.

Bekijk onze projecten voor een paar prachtige eindresultaten.

Beton Cire

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Vraag direct uw offerte aan!

  Offerte aanvragen

  Onze partners

  STUKADOORSBEDRIJF EBLAAUW

  Stukadoorsbedrijf E Blaauw is een jong en gemotiveerd stukadoorsbedrijf met veel kennis en ervaring op stukadoorsgebied. Kwaliteit, dat is het waar het om gaat bij stukadoorsbedrijf E Blaauw. Een mooi stukje vakmanschap voor een betaalbare prijs.

  Lees Meer

  logo-ico

  Projecten

  Recensies

  Fam. de Vries
  Mooi strak werk

  Edo is een echte vakman, staat je juist te woord en geeft je deskundig en goed advies. We zijn enorm blij met het eindresultaat.

  G. Aalvanger
  Super Strak

  Verschillende plafonds en kamers door Blaauw laten doen: grote complimenten. Net en vakkundig personeel en heel strak werk. Zelfs complimenten van anderen in hun vakgebied. Aanrader

  Fatih Kilic
  Top werk!

  Stukadoorsbedrijf E. Blaauw heeft mijn huis voorzien van Beton Cire, daarnaast alle muren behang klaar gemaakt. Super blij mee! Ze weten heel goed wat ze doen en zijn heel professioneel, ik raad ze dan ook zeer zeker aan! Ga zo door mannen!

  Jouri van Elten
  Vakmannen

  Na een hele zoektocht ben ik in contact gekomen met Stukadoorsbedrijf Blaauw. Stukadoorsbedrijf Blaauw heeft bij ons de wanden en plafonds voorzien van sierpleisters, wat een vakmannen zijn dit. Nogmaals bedankt!