Spackspuiten

Spackspuiten is een wand- en plafondafwerking die tegenwoordig veel wordt toegepast. Met name in nieuwbouwprojecten, maar ook voor de renovatie van bestaande woningen.

Spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur af te werken. Het resultaat is vergelijkbaar met dat van een gestukadoorde muur. Als de wanden opdrogen, ontstaat een mooie en egale korrelstructuur.

Met spackspuiten, ook wel spacken genoemd, wordt een pleisterlaag onder hoge druk op muren en wanden gespoten. Dit gebeurt machinaal. In twee etappes: eerst wordt een laag aangebracht die vlak wordt afgepleisterd. Wanneer deze laag droog is, volgt een tweede laag die de muur of het plafond voorziet van de structuur. U kunt kiezen voor een grovere of fijnere structuur.

Het spack wordt direct in de gewenste kleur aangebracht. Daarbij is iedere denkbare kleur mogelijk. Dat betekent dat uw muur of plafond goed wordt afgewerkt en ook direct de gewenste kleur heeft.

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

STUKADOORSBEDRIJF EBLAAUW

Stukadoorsbedrijf E Blaauw is een jong en gemotiveerd stukadoorsbedrijf met veel kennis en ervaring op stukadoorsgebied. Kwaliteit, dat is het waar het om gaat bij stukadoorsbedrijf E Blaauw. Een mooi stukje vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Lees Meer

logo-ico

Projecten